17.10.2021   21:35
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
Στο πρώτο οίκο
Μεντιουμισμός και μεγάλες ψυχικές δυνάμεις . Ονειροπόλο βλέμμα , έμπνευση , λάθος αντίληψη για το χώρο και το χρόνο. Αφηρημάδα ,αφέλεια. Μία τάση για ψεύδος , καλλιτεχνική φύση ,λαθεμένη κρίση και ανεπτυγμένη φαντασία. Συχνά δίνει την εντύπωση πως το άτομο είναι αλλού.
Στο δεύτερο οίκο
Δεν υπάρχει σωστή κρίση σε σχέση με την διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων του ατόμου. Εισοδήματα από ύποπτες πηγές ή που δεν δηλώνονται. Αφέλεια στα συναισθηματικά , όχι καλή κρίση των καταστάσεων που αφορούν οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Ικανοποίηση του ατόμου με το τίποτα.
Στο τρίτο οίκο
Μπορεί να μην γίνεται κατανοητός από τους γύρω του ή να δίνει την εντύπωση ότι λέει ανακρίβειες . Επίσης μπορεί να δέχεται λάθος πληροφορίες από τον κοντινό του περίγυρο. Πολύ ιδεαλιστικές σχέσεις με τα αδέλφια . Ρομαντισμός στον τρόπο έκφρασης ,μπερδεμένο νοητικό.
Στο τέταρτο οίκο
Ίσως κάποιο μυστικό σε σχέση με την οικογένεια, άρρωστος ψυχικά γονιός , δηλώνει και υιοθεσίες . Ψυχικές ικανότητες με κληρονομική βάση. Ποιητικό ταλέντο. Θεατρικό το οικιακό περιβάλλον σε σχέση με την διακόσμηση.
Στο πέμπτο οίκο
Φέρνει πολλές πλατωνικές σχέσεις όπως και πολλές φορές εξαπατήσεις στους ερωτικούς δεσμούς . Σεξουαλικές υπερβολές ή απάθεια για το σεξ. Καλλιτεχνικές ικανότητες με στοιχεία ιμπρεσιονισμού. Περίεργες καταστάσεις με τα παιδιά και τον τοκετό.
Στον έκτο οίκο
Βγάζει μια μυστικοπάθεια στην καθημερινή ζωή, κακή κρίση για τα καθημερινά ζητήματα, νωχελικότητα σε εργασιακά θέματα . Εργασία καλλιτεχνικής φύσης . Ασθένειες δυσδιάγνωστες , λάθος θεραπείες και λάθος επιλογή γιατρού.
Στον έβδομο οίκο
Ανεδαφικές επιδιώξεις σε σχέση με το σύντροφο. Απώλεια από τους συνεργάτες ή αφέλεια σε σχέση με σύντροφο και συνεργάτες .Απιστία στο γάμο, πολύ ρομαντικός ο σύντροφος όπως και σύντροφος με ψυχικές ή σωματικές αδυναμίες . Επιλογή συντρόφου από λάθος κριτήρια (τύψεις ή λύπη , οίκτο κ.α)
Στον όγδοο οίκο
Εξαπάτηση ή αποποίηση σε κληρονομικά ζητήματα. Λανθασμένες κινήσεις σε ότι αφορά πιστωτικούς οργανισμούς .Ψυχολογικές ασθένειες , άρνηση της σεξουαλικότητας ή λαγνεία. Διαστροφή.
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω