17.10.2021   22:20
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους
Στο πρώτο οίκο
Ο πλανήτης θα δώσει εκκεντρικά και περίεργα χαρακτηριστικά στο άτομο. Χαρισματική και ευφυής προσωπικότητα. Μερικές φορές το άτομο εκνευρίζει το περιβάλλον με τους παράξενους κώδικες λειτουργίας που χρησιμοποιεί.
Στο δεύτερο οίκο
Υπόσχεται πολλές αλλαγές στα οικονομικά ζητήματα και κυκλοθυμική διάθεση στα συναισθήματα. Ίσως λειτουργεί περισσότερο με την διαίσθηση στα οικονομικά και συναισθηματικά του θέματα. Τρύπιες τσέπες .
Στο τρίτο οίκο
Περίεργες εμπειρίες στα σχολικά χρόνια . Μπορεί να χρησιμοποιεί πολύ ιδιαίτερες λέξεις και εκφράσεις στη ομιλία του. Ανορθόγραφο άτομο με δυσανάγνωστο γραφολογικό χαρακτήρα . Διασπαστικές οι σχέσεις με τα αδέλφια . Ίσως φέρει περίεργους γείτονες .
Στο τέταρτο οίκο
Συνήθως υποδηλώνει μετανάστευση μια και τα οικογενειακά του ζητήματα και γενικότερα ότι αφορά τις ρίζες και την πατρίδα του προκαλούν περιορισμό και εκνευρισμό. Πολλές φορές δηλώνει αυταρχικό ή τυραννικό πατέρα.
Στο πέμπτο οίκο
Απόκλιση από ότι η κοινωνία μας θεωρεί ως φυσιολογικό σε ερωτικά ζητήματα είναι μια εκδοχή . Περίεργη προσέγγιση προς τα παιδιά. Ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης . Συνήθως αντιμετωπίζει αιφνίδιες έλξεις ή διακοπές στους συναισθηματικούς του δεσμούς .
Στον έκτο οίκο
Νευρικές , ψυχικές και κυκλοφορικές παθήσεις . Πολλές φορές συνεπάγεται αλλαγές στα επαγγελματικά και απροσδόκητες καταστάσεις στην καθημερινή του ζωή. Περίεργη και συχνά κατακριτέα συμπεριφορά προς τους υποδεέστερους .
Στον έβδομο οίκο
Δεν είναι λίγες οι φορές που φέρνει το άτομο αντιμέτωπο με ένα διαζύγιο. Συχνά όμως δείχνει και διαβίωση με το σύντροφο εκτός γάμου. Περίεργος σύντροφος με παράξενους τρόπους και πεποιθήσεις . Ξαφνικά γεγονότα στο γάμο.
Στον όγδοο οίκο
Απροσδόκητα γεγονότα που αφορούν τη περιουσία. Περίεργα σεξουαλικά γούστα , σεξουαλικά νοσήματα. Ξαφνική εκδήλωση των ενστίκτων. Έλξη για τη μεταφυσική κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες .
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω