17.10.2021   22:13
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους
Στο πρώτο οίκο
Φαίνεται να προσβάλει την υγεία κατά την παιδική ηλικία με μία σοβαρή ασθένεια που θα φέρει περιορισμό στο άτομο για κάποιο διάστημα. Σοβαρή εμφάνιση . Το άτομο δίνει την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερο από την ηλικία του.
Στο δεύτερο οίκο
Δεν είναι απαραίτητο να στερεί οικονομικά οφέλη από το άτομο. Δίνει όμως ένα περιορισμό στα έξοδα μία λιτότητα στις συναλλαγές και στην εκδήλωση των συναισθημάτων.
Στο τρίτο οίκο
Το άτομο δυσκολεύεται να λειτουργήσει με το κοντινό του περίγυρο και συνήθως απομακρύνεται από αυτόν. Δυσχερείς οι σχέσεις με τα αδέλφια , απώλεια ή αποχωρισμός από τα αδέλφια. Σοβαρός στη χρήση του λόγου (γραπτού ή προφορικού). Δυσκολίες με τους γείτονες , αδιαφορία και δυστοκία για τις κοντινές μετακινήσεις .
Στο τέταρτο οίκο
Μάλλον φέρνει μια επιθυμία για μοναξιά . Λειτουργεί καλλίτερα μόνο του το άτομο μέσα στο σπίτι αφού δεν του είναι ουσιαστικά απαραίτητη η δημιουργία δικής του οικογένειας . Δυσκολίες με την οικογένεια , πολύ μεταφυσικός εδώ ο πλανήτης . Μπορεί να τον πληγώσει η πατρίδα του ή να αισθάνεται ξένος προς αυτή.
Στο πέμπτο οίκο
Συντηρητικός σε θέματα που αφορούν επενδύσεις ή κερδοσκοπία. Προλέγει καθυστερήσεις και κάποιες απογοητεύσεις σε ότι αφορά τα αισθηματικά ζητήματα. Δίνει μεγάλη σοβαρότητα στον τρόπο που το άτομο επιλέγει να διασκεδάσει.
Στον έκτο οίκο
Μπορεί να εκδηλωθούν χρόνιες ασθένειες , δίνει λιτοδίαιτα άτομα. Άλλες φορές προάγει μια προσήλωση στη ρουτίνα και άλλες φορές φανερώνει να δέχεται το άτομο έντονη φόρτιση από την καθημερινότητα του.
Στον έβδομο οίκο
Πολλές φορές καθυστερεί το γάμο. Δίνει ηλικιωμένο σύντροφο, γάμο από καθήκον , ματαίωση γάμου, πολλές υποχρεώσεις μέσα στο γάμο. Δύσκολους συνεργάτες και συντρόφους μα σταθερούς και πιστούς . Ο σύντροφος ίσως δύσκολα εκδηλώνει τα συναισθήματά του.
Στον όγδοο οίκο
Συνήθως δείχνει μακροβιότητα και παραδοσιακά στερεί την κληρονομιά. Πολλές φορές δίνει εμμονές , σεξ σε μεγαλύτερη ηλικία και γενικότερα σοβαρότητα στη διαχείριση της λίμπιντο. Ίσως ψυχολογικά μπλοκαρίσματα.
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω