17.10.2021   22:57
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους
Στο πρώτο οίκο
Δύναμη ,τόλμη ,δίνει μια φιλόδοξη τάση και μία αναγκαιότητα έντονης έκφρασης του εγώ. Κάνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που καταλαμβάνει πιο εμφανή. Χαρίζει ισχυρό χαρακτήρα και σθένος .Αγάπη για προβολή και ηγεσία. Πολλές φορές έχουμε τάσεις υπεροψίας , εγωισμό και υπεροψία ή αλαζονεία.
Στο δεύτερο οίκο
Συνήθως δεικνύει οικονομικές δυνατότητες και έντονη δραστηριότητα σε ότι αφορά τα οικονομικά του ατόμου μα και σπάταλη κρίση και συμπεριφορά στα ίδια ζητήματα. Πίστη στις αξίες που το ίδιο ορίζει ή αποδέχεται , ζεστά και προβαλλόμενα συναισθήματα. Έντονες προσκολλήσεις και απέχθειες .
Στο τρίτο οίκο
Δίνεται η δυνατότητα στο άτομο να λάμψει στον κοντινό του περίγυρο ο οποίος παίζει βασικό ρόλο στη εξέλιξη και τη ζωή του ατόμου. Καλές σχέσεις με τα αδέλφια και ικανότητες καλής επικοινωνίας .Βρίσκει ευχάριστες τις σύντομες μετακινήσεις που ίσως είναι αρκετές κατά τη διάρκεια της ζωής .Καλή η θέση του ήλιου για τη μέση εκπαίδευση και το σχολείο.
Στον τέταρτο οίκο
Έχει καλή επιρροή για κληρονομικά ζητήματα και για απόκτηση γης . Ευνοοικός για ότι αφορά τους στεγασμένους χώρους του ατόμου. Καλές σχέσεις με την πατρίδα , την πατρική οικογένεια και ευτυχισμένες οι συνθήκες της οικογένειας μετά το γάμο του ατόμου. Πολύ καλός για μεταφυσικά ζητήματα , καλό και ευτυχισμένο τέλος .
Στον πέμπτο οίκο
Πολύ θετικός για ότι αφορά την εκπαίδευση , επιχειρήσεις ,κερδοσκοπία διασκέδαση ,καλλιτεχνία. Δίνει ταλέντο και ενθουσιασμό στα παραπάνω ζητήματα ,κέρδη από τα παιδιά μα σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ευνοεί την απόκτηση παιδιών. Πολυπληθή φλερτ, μεγάλη κατανάλωση ενέργειας στις ερωτικές του υποθέσεις και τις επιχειρήσεις του. Καλλιτεχνικό επάγγελμα, καλλιτεχνική φλέβα ,ταλέντο.
Στον έκτο οίκο
Δεν δίνει πάντα καλή και γερή κράση, ασθένειες που σχετίζονται με την φύση του ήλιου και του ζωδίου που αυτός καταλαμβάνει. Σε περίπτωση ασθένειας το άτομο έχει καλή περιποίηση και ικανότητα ίασης . Είναι βασιλιάς στην καθημερινότητά του, προνόμια και κέρδη από τους κατωτέρους του, κατανοεί πλήρως την έννοια της προσφοράς ,είναι δοτικό.
Στον έβδομο οίκο
Συνήθως δίνει ένα ηγετικό σύντροφο και καλά αποτελέσματα από συνεργασίες και γάμο. Καμιά φορά δείχνει και καθυστέρηση στο γάμο, και τήρηση των υποχρεώσεων από το άτομο σε κάθε συνεργασία που αυτό κάνει. Δίνει ανεξάρτητο σύντροφο ίσως με καλή οικονομική και κοινωνική θέση.
Στον όγδοο οίκο
Παραδοσιακά δίνει την δυνατότητα κληρονομιάς και καλής διαχείρισης κεφαλαίων των άλλων . Κέρδη από δανεισμό, ασφάλειες ,τράπεζες . Καλή θέση για όσους ασχολούνται με μεταφυσικά ζητήματα ,χρειάζεται προσοχή όταν εκδηλωθούν καρδιακά προβλήματα υγείας .
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω