17.10.2021   22:09
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους
Στον πρώτο οίκο
Θα δώσει κριτική, ίσως ειρωνεία ,γρήγορη αντίληψη και εφευρετικός νους . Ικανότητα να ηγηθεί νοητικά το άτομο και έντονη επιθυμία να ακουστούν οι ιδέες και οι απόψεις του. Μερικές φορές δίνει υπερβολή στην έκφραση και πολυλογία.
Στο δεύτερο οίκο
Η διανόηση του ατόμου στρέφεται κυρίως στην απόκτηση υλικών αγαθών. Κέρδη από φιλολογικά ή επιστημονικά επαγγέλματα. Επινοητικότητα μα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην υπογραφή οικονομικών εγγράφων .Είναι καλή θέση για όποιον θέλει να ασχοληθεί με επαγγέλματα που σχετίζονται με μεσιτεία.
Στον τρίτο οίκο
Μεγάλη δραστηριότητα σε ότι αφορά τον οίκο μια και εδώ ο Ερμής βρίσκεται στον οίκο του. Επάγγελμα που αφορά θέματα Ερμή, συγγραφή, εκδόσεις , έντυπα , συμβόλαια κ.α. Προσοχή γιατί βγάζει πείσμα ,μονομερείς αντιλήψεις και ισχυρογνωμοσύνη.
Στον τέταρτο οίκο
Πολλές αλλαγές στον τόπο κατοικίας, το άτομο έχει την αίσθηση ότι είναι παρατηρητής της οικογένειάς του. Όντας γωνιακός ο πλανήτης φανερώνει μία νευρικότητα και έτσι οι συχνές αλλαγές στην κατοικία μάλλον ευνοούν παρά κουράζουν το άτομο. Ίσως επίσης υπάρξουν αρκετές αλλαγές και στα σχολεία που θα φοιτήσει .
Στο πέμπτο οίκο
Γρήγορη δράση σε κερδοσκοπικά θέματα. Ίσως το άτομο αναπτύξει ερωτική αλληλογραφία με το ταίρι του. Προσοχή στα τυχερά παιχνίδια και σε εφαρμογές που αποσκοπούν σε άμεσο πλουτισμό. Θα υπάρχει μια αυθόρμητη έλξη προς τα νεαρότερα άτομα και πολύ καλή επικοινωνία με τα παιδιά. Καλός σαν δάσκαλος . Αυξημένη ερωτική φαντασία.
Στον έκτο οίκο
Οι ασθένειες που θα εκδηλωθούν εδώ θα έχουν άμεση σχέση με τα νεύρα και την νοητική κατάσταση του ατόμου. Θα πρέπει να δίδεται ιδιαίτερη σημασία σε αποφόρτιση κάθε νευρικής υπερέντασης .Καλή παρατηρητικότητα και λογική ανάλυση της καθημερινότητας .
Στον έβδομο οίκο
Ελκύει διανοητικά άτομα με λεπτούς τρόπους ως επιλογή συντρόφου και δίνει επίσης τη διάθεση στο άτομο να έχει αδελφικά συναισθήματα για το σύντροφο. Ίσως δώσει νεότερο σύντροφο και έναν συνεργάτη στα όρια της νομιμότητας .Καλή ρητορική ικανότητα.
Στον όγδοο οίκο
Το άτομο σκέφτεται πολύ την ιδέα του θανάτου και ασχολείται με μεταφυσικά θέματα. Πιθανά κέρδη από συνεταιρισμούς ή συνεργάτες . Μπορεί να ενεργήσει σαν αντιπρόσωπος ή σαν διαχειριστής κάποιου άλλου προσώπου.
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω