17.10.2021   21:20
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Ο Δίας στους δώδεκα οίκους
Στο πρώτο οίκο
Πληθωρικότητα στην εμφάνιση και στον τρόπο έκφρασης . Μερικές φορές δίνει έντονο αίσθημα χιούμορ ή τον φαρσέρ. Ειλικρίνεια , ευτυχία , νομιμότητα , αγάπη για την τάξη. Το άτομο συχνά περιαυτολογεί , υπεροψία και θρησκοληψία σαν χαρακτηριστικά είναι πιθανά. Σοφία μα και πονηρία . Τάση για ανώτερες ακαδημαϊκές σπουδές. Ηδυπάθεια.
Στο δεύτερο οίκο
Πολύ καλές ικανότητες για κέρδη και απόκτηση περιουσίας , όσο και αν δέχεται αρνητικές επιρροές ο πλανήτης ,το άτομο θα έχει πάντα τα απαραίτητα προς το ζην. Συνήθως δίνει χαρακτήρες εκδηλωτικούς και με έντονα συναισθήματα. Το άτομο δίνει βάση σε ηθικές αξίες .
Στο τρίτο οίκο
Το άτομο δέχεται ενίσχυση από τους συγγενείς του με πολλούς τρόπους . Καλές σχέσεις με τα αδέλφια , συγγραφικές ικανότητες , επιτυχίες από σύντομα ταξίδια ή μετακινήσεις . Θετικές οι δραστηριότητες που αφορούν κάθε μορφή επικοινωνίας ή τα μεταφορικά μέσα ,καλός συζητητής.
Στο τέταρτο οίκο
Φέρνει τύχη στο άτομο για μεταφυσικά θέματα, και λειτουργεί καλλίτερα αν το άτομο παραμείνει στην πατρίδα του. Καθώς περνάει η ζωή το άτομο νιώθει να καλυτερεύει η κατάστασή του. Καλοί δεσμοί με την πατρική οικογένεια . Ίσως δείχνει επιθυμία για ένα μεγάλο και άνετο σπίτι. Συνήθως θετικές οι επιρροές από τους γονείς
Στο πέμπτο οίκο
Επιτυχία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Αρκετά γόνιμη η θέση του πλανήτη για επαγγελματική ή καλλιτεχνική δημιουργία όπως και για την απόκτηση παιδιών. Όμορφες σχέσεις με το αντίθετο φύλο , αυξημένη ερωτική επιθυμία, ροπή προς τις απολαύσεις . Θετικότητα σε ότι αφορά τη διδασκαλία.
Στον έκτο οίκο
Φαίνεται να βοηθά σε περίπτωση ασθένειας με γρήγορη ανάρρωση. Δίνει μια ροπή για καταχρήσεις σε πολλά επίπεδα και οι ασθένειες που θα ταλαιπωρήσουν το άτομο ίσως προέρχονται από αυτή του τη συμπεριφορά. Με εγκράτεια ακόμα και σε θέματα διατροφής δίνει πολύ καλή υγεία. Βοηθιέται το άτομο από τα άτομα που το υπηρετούν ή έλκεται από άτομα κατώτερά του. Μπορεί να δώσει καριέρα σε νοσοκομειακούς χώρους μα και στο στρατό.
Στον έβδομο οίκο
Δίνει γενναιόδωρο και ευγενικό σύντροφο καθώς και τίμιους συνεργάτες . Πολλές φορές είναι ένδειξη ότι ο σύντροφός μας πριν από μας είχε άλλη μία σοβαρή σχέση τουλάχιστον ή και γάμο. Είναι δείκτης υπερήφανου και ζεστού συντρόφου. Φανερώνει είτε ισχυρούς σύμμαχους είτε ισχυρούς εχθρούς .
Στον όγδοο οίκο
Υπόσχεται κληρονομιά και αύξηση των εισοδημάτων από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες . Διαχείριση αγαθών που ανήκουν σε νεκρούς. Ίσως φέρει ασθένεια σχετική με το συκώτι ή το αίμα πχ ηπατίτιδα, αναιμία κ.α. Κάνει το άτομο δεκτικό και με ικανότητα να αποσπά οφέλη από την ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία. Χαρίζει ικανότητες αναγέννησης και μεταμόρφωσης .
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω