17.10.2021   22:54
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια
Ο Άρης στο κριό
Κάνει το άτομο πολύ δυναμικό ,θαρραλέο και με μεγάλη φυσική αντοχή. Υπερδραστηριότητα που καμιά φορά οδηγεί στη εξάντληση. Το άτομο συνήθως έχει αρχηγικές τάσεις και θέλει να επιβάλλεται στους άλλους .Τολμηρότητα μα και ανυπομονησία. Το άτομο είναι ανήσυχο και με χωρίς φόβο να ρισκάρει . Πολλές φορές εκδηλώνεται μια αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Πάντως ο Άρης εδώ χαρίζει την ικανότητα για νέα ξεκινήματα και καινούριες αρχές μετά από καταστροφές που θα βιώσει το άτομο. Εδώ ο Άρης δίνει τον αρρενωπό άνδρα και τη πολύ δυναμική γυναίκα. Η σεξουαλικότητα που εκπέμπει είναι άμεση και η σχέση του με το αντικείμενο του πόθου του είναι σχέση κυνηγού και θηράματος . Η γυναίκα με τον Άρη στο κριό δεν φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα. Πολλές φορές αυτή η θέση του Άρη δίνει ατυχήματα στο κεφάλι, εγκαύματα , προβλήματα οράσεως ,τσιμπήματα εντόμων, φλεγμονές και πυρετούς. Ένα μεγάλο ελάττωμα του Άρη εδώ είναι η Οργή.
Ο Άρης στο ταύρο
Εδώ ο πλανήτης εκδηλώνει όλη του την επιμονή και το πείσμα. Κάνει όμως το άτομο πιο συγκρατημένο. Δεν θυμώνει εύκολα το άτομο με αυτή τη τοποθέτηση του Άρη, όταν όμως θυμώσει η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από εξαλλοσύνη .Δίνει θέληση για δράση , κάποια στοιχεία σπατάλης, μα και ικανότητα για εύκολο και γρήγορο κέρδος. Υπάρχουν ηθικές αξίες εδώ και ο πλανήτης χαρίζει μια υγειή συνήθως σεξουαλικότητα. Τα άτομα που έλκουν τον Άρη στο ταύρο αποπνέουν μια γήινη αύρα . Φέρνει αδιαλλαξία και έλλειψη διπλωματίας. Πολλές φορές χαρίζει μια βαθιά και μπάσα φωνή. Προσβάλλει κυρίως το λαιμό με ερεθισμούς και φλεγμονές ή εμφανίζει πολύποδεσ στο λαιμό.
Ο Άρης στους διδύμους
Μεγάλη ικανότητα στη λειτουργία του προφορικού κυρίως λόγου. Υπάρχει γρήγορη αντίληψη και διανόηση. Πολύ καλός ο πλανήτης και για χειρονακτική εργασία. Αρέσκεται σε μετακινήσεις το άτομο και γενικότερα είναι πολύ κινητικό. Δίνει ένα νου που δε σταματά να αναζητά κάτι καινούργιο να μάθει. Φέρνει νευρικότητα και ευμετάβλητη ιδιοσυγκρασία . Πολλές φορές ο Άρης εδώ αναλώνεται χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η κυνικότητα δεν του λείπει , όπως άλλωστε και το χιούμορ. Πλησιάζει αυτόν που ποθεί με έξυπνές ατάκες και ίσως αρέσκεται στο λεκτικό σεξ. Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε εγκαύματα στα χέρια και γενικότερα μπορεί να δώσει ευπάθεια στους πνεύμονες . Πρέπει επίσης το άτομο να δρα συνετά σε σχέση με την οδήγηση και γενικότερα να έχει καλή οδική συμπεριφορά , υπάρχει αλλιώς πιθανότητα ατυχήματος όσο καλός οδηγός και να είναι το άτομο.
Ο Άρης στο καρκίνο
Δίνει όλη του την ενέργεια για το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν ησυχάζει το άτομο αν δεν καλύψει τις ανάγκες του σπιτιού. Είναι υπερπροστατευτικός με τους γύρω του σε βαθμό να κατηγορηθεί για κτητικότητα. Χρησιμοποιεί πλάγια μέσα για να φτάσει στο σκοπό του και να καταφέρει αυτό που θέλει. Οι σεξουαλικές του επιθυμίες συνδέονται σχεδόν πάντα με συναισθηματική κάλυψη αφού αν ο Άρης στο καρκίνο δεν αισθανθεί βολικά με το σύντροφο του δεν μπορεί να λειτουργήσει . Η μνησικακία που μπορεί να εκδηλωθεί εδώ είναι παροιμιώδης .Πολλές φορές φέρνει μετακομίσεις , φασαρίες και καυγάδες μέσα στην οικογένεια , όπως και απώλεια σχετική με ακίνητη περιουσία. Αναζητά προστατευτικούς συντρόφους , και λειτουργεί πολύ σε επίπεδο μητρικό μαζί τους . Αυτό που θα πρέπει να προσέξει το άτομο σχετικά με την υγεία του είναι το πεπτικό σύστημα και κυρίως το στομάχι που προσβάλλεται από φλογώσεις .
Ο Άρης στο λέοντα
Οι λειτουργίες του Άρη εδώ θυμίζουν θέατρο. Κάθε του κίνηση και λειτουργία είναι υπερβολική . Παρ όλα αυτά είναι μια συμπαθητική θέση για τον Άρη που κάνει το άτομο περήφανο μα και υπερόπτη. Εργατικότητα , ειλικρίνεια , θάρρος και σιγουριά είναι βασικά χαρακτηριστικά αυτής της θέσης . Με τρομερή πειθώ , είναι ένας πολύ καλός Άρης για φέρει με το μέρος του και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Εκδηλωτικός και αγωνιστής το άτομο με τον Άρη στο λέοντα. Δίνει πολύ καλές επιδώσεις στα σπορ ,μα και κάνει το άτομο απερίσκεπτο τζογαδόρο. Αναζητά μάλλον άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις κοινωνικά ή συντρόφους που του τονώνουν το ηθικό. Φέρνει ερωτικούς καυγάδες και επιθυμία για έντονες διασκεδάσεις . Προβλήματα από υψηλή αρτηριακή πίεση , προσβάλει την καρδιά , και πολλές φορές μολυσματικές μεταδοτικές ασθένειες .
Ο Άρης στη παρθένο
Ο πλανήτης εδώ δίνει ένα πολύ κριτικό νου με κοφτερή γλώσσα, πρακτικό ευθύ και πολύ εργατικό. Μεγάλη ικανότητα και εδώ σε χειρωνακτικές εργασίες , στη μηχανολογία , και δυνατό νευρικό σύστημα. Είναι αρκετά μαζεμένος και επιφυλακτικός ο πλανήτης εδώ με μεγάλη επιμονή στις λεπτομέρειες . Το γρήγορο πνεύμα που δίνει ο πλανήτης στο άτομο το κάνει να είναι προσεκτικό στις επιχειρηματικές του επιλογές και να αποφεύγει να ρισκάρει. Πολλές φορές το ίδιο το άτομο μένει ανικανοποίητο από την εργασία του και την προσωπική του προσπάθεια . Άλλες πάλι φορές έχει την τάση του να μετρά και να συγκρίνει κάθε του πράξη. Διακρίνεται το άτομο εδώ από άγχος και για την εργασία του και για τις σεξουαλικές του επιδόσεις . Ο Άρης στη παρθένο μπορεί να μπλοκάρει σε περιπτώσεις ανταγωνισμού και πίεσης . Έχει όμως τη δυνατότητα να συστηματοποιεί την εργασία του και λειτουργεί κάτω από ένα κωδικοποιημένο μηχανισμό που θα το βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος που λειτουργεί εργασιακά. Αναζητά γύρω του άτομα που σκέφτονται με πρακτικότητα και πατούν γερά στη γη. Προσβάλλει τα έντερα με φλεγμονές και πολλές φορές γίνεται απαραίτητη η εγχείρηση ως μέσο θεραπείας .
Ο Άρης στο ζυγό
Κάνει το άτομο να επιζητά τη συνεργασία και τη συντροφικότητα , με ένα τρόπο όμως επιτακτικό με αποτέλεσμα να μη κάνει πάντα τις κατάλληλες επιλογές . Δείχνει να υπάρχει μια διάθεση στο άτομο να υποστηρίζει το δίκαιο (όχι μόνο το δικό του) και δίνει πολλές δυνατότητες επίσης σε κάποιον που ασχολείται με την υπεράσπιση άλλων. Δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για το γάμο και μάλλον προωθεί μία συμβίωση με έντονες διαφωνίες ή καυγάδες . Το άτομο με τον Άρη στο ζυγό όσο και να αποζητά τη συντροφικότητα του είναι μάλλον δύσκολο να παραμείνει πιστό. Φανερώνει εύκολα τα συναισθήματά του και είναι αρκετά εκδηλωτικό στις σχέσεις του , αλλά υπάρχει παρορμητικότητα στα συναισθήματα του και μερικές φορές δεν παίρνει πολύ σοβαρά τα συναισθήματα των άλλων. Δεν διακρίνεται από υπομονή αυτή η θέση του πλανήτη και έτσι πολλές φορές οι ενέργειες του ατόμου μένουν στη μέση. Υπάρχει επίσης και κάποια έλλειψη ζωτικότητας και ενέργειας στον κάτοχο αυτού του Άρη. Ερωτικά καταφέρνει και ελκύει άτομα που στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να απογοητεύσουν το άτομο. Θέλει προσοχή γιατί προσβάλει με φλεγμονές και κύστες τα νεφρά .
Ο Άρης στο σκορπιό
Πέρα από τη ζήλεια , το σεξουαλισμό και το μαγνητισμό που εκπέμπει αυτός ο Άρης κάνει το άτομο πολύ ενεργητικό με πολύ περίεργους όμως τρόπους διοχέτευσης αυτής της ενέργειας . Μπορεί λοιπόν το άτομο με τον Άρη στο σκορπιό να είναι ακούραστο όταν για παράδειγμα μπει σε διαδικασίες εκδίκησης ή αντεπίθεσης . Εδώ έχουμε τον αντάρτη ,τον επαναστάτη , αυτόν που πίσω από κάθε του ενέργεια κρύβεται ένα κίνητρο. Το άτομο με τον πλανήτη εδώ θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει αυτό που επιθυμεί και τίποτα και κανείς δε θα του μπει εμπόδιο. Χρειάζεται λίγος περιορισμός σε αυτό το χαρακτηριστικό του πλανήτη γιατί πολλές φορές το άτομο γίνεται σκληρό και αδιαφορεί για τα συναισθήματα των ανθρώπων που συναναστρέφεται. Του λείπει η στοργή και η τρυφερότητα στη συμπεριφορά . Προσοχή επίσης χρειάζεται στη διαχείριση αυτού του αρχέγονου πόθου που κρύβεται μέσα σε αυτό το άτομο γιατί μπορεί να εκδηλωθεί σεξομανία . Αυτό που θα πρέπει να λειτουργήσει το άτομο είναι η ανώτερη οκτάβα του σκορπιού που λειτουργείται άψογα με το ρήμα Απελευθερώνω και όχι με το ρήμα υποτάσσω .Προσβάλει το ουρογεννητικό σύστημα με μολύνσεις και φλεγμονές ,και συχνές είναι οι επεμβάσεις σε αυτές τις περιοχές . Το άτομο με Άρη στο σκορπιό έλκεται από άτομα με έντονα μαγνητική και σεξουαλική παρουσία.
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω