17.10.2021   22:06
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους
Στον πρώτο οίκο
H μητέρα κυριαρχεί στη ζωή του ατόμου. Υπάρχει έντονη ευαισθησία ,και γενικότερα δίνει ένα ευαίσθητο και ευσυγκίνητο χαρακτήρα. Ικανότητες συμβιβασμού και μεγάλη υπομονή. Το άτομο προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο σε ότι το αφορά ,αγάπη για την αλλαγή, δημοτικότητα ίσως χαρίσει φήμη.
Στο δεύτερο οίκο
Οικονομικές και συναισθηματικές μεταπτώσεις , ανασφάλεια γύρω από τα οικονομικά , υποστήριξη της μητέρας στα οικονομικά του ατόμου. Κέρδη από ενασχολήσεις με τα υγρά ή τις μετακινήσεις . Μυστικότητα σε ότι αφορά αισθήματα και οικονομικά.
Στο τρίτο οίκο
Σχετικά αρμονικές σχέσεις με τις γυναίκες του κοντινού περίγυρου που άλλωστε παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του ατόμου. Πολλές μετακινήσεις , αγαπά τις βόλτες και την γειτονιά ,μεταβαλλόμενη γνώμη. Κέρδη από ότι έχει σχέση με διανόηση.
Στο τέταρτο οίκο
Μεγάλο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν τη ψυχή θα απασχολήσουν το άτομο σε μεγαλύτερη ηλικία. Δίνει την αίσθηση στο άτομο ότι όπου είναι η μητέρα του είναι και το σπίτι του. Πολλές μεταβολές στις οικογενειακές σχέσεις . Ενδιαφέρον για τα οικογενειακά ζητήματα . Προσκόλληση προς τη μητέρα.
Στον πέμπτο οίκο
Αισθησιασμός άμεσα συνδεδεμένος με τα αισθήματα. Αστάθεια στις ερωτικές υποθέσεις , ψυχικοί δεσμοί σε θέματα που αφορούν τα παιδιά , επιτυχία σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και κυρίως στο θέατρο. Έντονος ρομαντισμός .
Στον έκτο οίκο
Δίνει επιτυχία μέσα από επάγγελμα παροχής υπηρεσιών, υπαλληλικές θέσεις , και έντονο αίσθημα της προσφοράς στους άλλους .Το άγχος για την καθημερινότητα θα προσβάλει την υγεία σας , υπάρχει η περίπτωση σωματοποίησης ασθενειών σαν αντανάκλαση συναισθηματικών προβληματισμών. Ψυχικές εμπειρίες σε καθημερινό επίπεδο.
Στον έβδομο οίκο
Αμφίβολα αποτελέσματα σε δικαστικούς αγώνες , ίσως και βιαστικοί αρραβώνες ή γάμοι. Φαίνεται πως η τύχη του ατόμου συνδέεται με ένα άλλο άτομο. Ένα μεγάλο μέρος του ψυχισμού του ατόμου θα ορίζεται από τη σχέση του με συνεργάτες και σύντροφο.
Στον όγδοο οίκο
Αγωνία για την ικανοποίηση των κρυφών πόθων του ατόμου. Ένας πολύ βαθύς και ευάλωτος ψυχισμός . Έντονα ενστικτώδης φύση , ίσως εκδηλώσεις ζήλειας . Βιώνει τα συναισθήματα με τραγικό τρόπο. Έντονες συμπάθειες και αντιπάθειες . Μεγάλη ενασχόληση με τα χρήματα των άλλων.
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω