17.10.2021   21:17
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια
Σελήνη στο κριό
Δεν θεωρείται καλή θέση γιατί αντιτίθεται στα φυσικά χαρακτηριστικά της σελήνης .Είναι κόντρα ρόλος θα λέγαμε η φιλοξενία της σελήνης σε αυτό το ζώδιο. Παρόλα αυτά η σελήνη εδώ αυξάνει την επιθυμία της για ανεξαρτησία και κάνει το άτομο να έχει λιγότερες αναστολές ,δίνει επιδιώξεις αυτοδυναμίας ,κάνει το άτομο πρωτοποριακό , πολύ παρατηρητικό και οξυδερκές . Ελαττώνει την αίσθηση του κινδύνου ,κάνει το άτομο άφοβο και ριψοκίνδυνο. Φέρνει βιαστικούς γάμους και αρραβώνες σε νεαρή ηλικία και ωθεί το άτομο στη δημιουργία δικής του οικογένειας ή στην απομάκρυνσή του από την οικογενειακή εστία από πολύ νωρίς . Ευερέθιστος χαρακτήρας , με βιαστική ομιλία και δράση , επιθυμία επιβολής απόψεων και συναισθημάτων . Θα πρέπει να καλλιεργηθεί η υπομονή ,η ανεκτικότητα και η εμβάθυνση. Δίνει φιλοδοξία , μεγάλες και πολλές αλλαγές στη ζωή του ατόμου. Τα άτομα με αυτή τη σελήνη είναι καλοί οδηγοί ,και μπορούν να ηγηθούν καταστάσεων. Μεγάλη αυτοπεποίθηση ,ανησυχία και ζωηρότητα. Κάνει το άτομο να φαίνεται και δίνει μια παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη. Βοηθά το άτομο να εκφράζει τα συναισθήματά του μα παράλληλα αν χρειαστεί θα δυσκολευτεί να τα αποκρύψει .Πείσμα , μαχητικότητα. Δείχνει μια πολύ ενεργητική και δραστήρια μητέρα που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη της τόλμης και του θάρρους στο παιδί.
Η σελήνη στο ταύρο
Εδώ η σελήνη θεωρείται πως είναι στην έξαρσή της και όντως αυτή η θέση είναι κοντά στην εκδήλωση των θετικών χαρακτηριστικών του πλανήτη. Θα βοηθήσει λοιπόν το άτομο να καλύψει ότι εκείνο θεωρεί ως ανάγκη του. Εδώ ο πλανήτης δεν θα βάλει σε δοκιμασία κανένα μια και οι απαιτήσεις του έχουν να κάνουν κυρίως με πιο υλιστικά ζητήματα. Μπορεί να δώσει καλλιτεχνικές κλίσεις , συγκρατημένη και επίμονη προσωπικότητα. Υπάρχει άφθονος ερωτισμός και αισθησιασμός . Προσοχή στις διατροφικές συνήθειες γιατί δίνει μεγάλη όρεξη και χρησιμοποιεί το φαγητό σαν μέσο διασκέδασης, πολλές φορές δίνει περιττά κιλά. Έμφυτη ανάγκη προς το ωραίο γενικότερα είτε αυτό αφορά το σπίτι του ατόμου είτε ότι το περιβάλει . Ευγενικός και καλοδιάθετος στις συναναστροφές το άτομο με σελήνη στο ταύρο αυτό που πρέπει να προσέξει είναι η επιμονή και η αμεταβλητότητα που το διακρίνει. Προβάλλεται μια συμπαθητική φύση που απεχθάνεται τις βιασύνες και τα ξαφνικά γεγονότα . Δίνει συνήθως ένα ήρεμο και αγαπητό χαρακτήρα. Συνήθως δεν προσδίδει μεταφυσικές ανησυχίες στο άτομο. Φανερώνει μια μητέρα πολύ βοηθητική σε ότι αφορά την κάλυψη αναγκών και την τυπική διαδικασία της ανατροφής των παιδιών.
Η σελήνη στους διδύμους
Αυτή η σελήνη αγαπά τις βόλτες . Τώρα αν αυτές οι βόλτες γίνονται κυριολεκτικά ή από τον καναπέ παρακολουθώντας κάποιο ντοκιμαντέρ ή διαβάζοντας κάποιο βιβλίο δεν έχει καμία σημασία. Πού δραστήριος νους ,καταπιάνεται το άτομο με πολλές ασχολίες ταυτόχρονα και αρέσκεται στο να εκδηλώνει τα συναισθήματα και τις απόψεις του. Συνήθως προκαλεί διπλές εμπειρίες στη ζωή .Υπάρχει ψυχική ανησυχία και επιπολαιότητα. Τονίζει τη διόραση και την αντιληπτική ικανότητα του ατόμου. Φανερώνει έξυπνους και δραστήριους ανθρώπους που απλά συγκεντρώνουν πληροφορίες από τις καθημερινές τους συναναστροφές χωρίς την επιθυμία όμως να δουν τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια ,ενισχύει την περιέργεια. Υπάρχει μεταβλητότητα στις απόψεις και στις αποφάσεις .Βγάζει μια δυσκολία στο να ορίσει κάποιος με σελήνη εδώ δική του φιλοσοφία. Συχνές αλλαγές σε ότι αφορά την οικιακή ζωή πολλά ταξίδια και μετακινήσεις .Η μητέρα ίσως εκδήλωνε πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις .
Η σελήνη στον καρκίνο
Δίνει ένα προνοητικό και αρκετά ευσυγκίνητο χαρακτήρα. Η θέση αυτή θεωρείται κατοικία για τη σελήνη. Υπάρχει μεγάλη ταύτιση του ατόμου με το οικογενειακό του περιβάλλον και πολλές φορές δηλώνει μια καθυστέρηση στο να αφήσει την οικογενειακή εστία. Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης θα εκδηλωθεί και για τη διακόσμηση του σπιτιού. Η σελήνη εδώ έχει την ικανότητα να ρουφά σα σφουγγάρι κάθε τι που την περιβάλλει, εκδηλώνοντας έτσι πολλές φορές τα συναισθήματα των ανθρώπων που συναλλάσεται και όχι αυτά που η ίδια θέλει να εξωτερικεύσει. Νιώθει ολοκληρωμένη όταν ανήκει κάπου και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την ανεξαρτησία. Λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε το άτομο να βιώνει ασφάλεια και για αυτό βγαίνουν στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες . Ξέρει από οικονομία και τάξη όπως και να κάνει πίσω για να προστατεύτει. Πολλές φορές τα άτομα με την σελήνη εδώ δίνουν την εντύπωση ότι είναι δειλά ,η αλήθεια είναι ότι όντας τα ίδια πολύ ευαίσθητα ,χρησιμοποιούν ιδιαίτερους χειρισμούς στις συμπεριφορές τους για να μην πληγώσουν τους ανθρώπους που αγαπούν .Σε αυτά τα άτομα η μητέρα παίζει μόνιμα ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή τους .
Η σελήνη στο λέοντα
Είναι μια πολύ καλόκαρδη και γενναιόδωρη σελήνη . Ζέστη και ένταση στα συναισθήματα και με μια εσωτερική ανάγκη για χαρά και διασκέδαση. Ειλικρινείς διαθέσεις και αξιοπρέπεια. Συνδιαλέγεται με ερωτισμό και πάθος κρύβοντας μέσα της μια παιδικότητα . Γόνιμη και καλλιτεχνική η φύση της σελήνης εδώ. Μερικές φορές δίνει μεγάλη σημασία στη γνώμη των γύρων της και απογοητεύεται ή καλλίτερα θυμώνει με την αρνητική κριτική που θα της ασκηθεί. Αυτή η σελήνη ξέρει να ρισκάρει σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ερωτικά ζητήματα. Οι τέχνες και ειδικότερα το θέατρο μπορεί να γίνουν και επάγγελμα πέρα από μια ευχάριστη απασχόληση. Η συμμετοχή του ατόμου με αυτή τη σελήνη είναι πάντα θετική σε ότι αφορά τα κοινωνικά του. Συνήθως επιλέγονται υψηλοί στόχοι και σχέδια που μπορούν όμως να γίνουν πραγματικότητα. Ένα πολύ θετικό προσόν που χαρίζει αυτή η θέση είναι η τιμιότητα και η και η ικανότητα για διοίκηση όπως και το θάρρος και η επιβλητικότητα. Δίνει και μια ροπή προς την καλοπέραση και την πολυτέλεια. Θα πρέπει να ελαττωθεί η περηφάνια και ο εγωισμός του ατόμου ,όπως και τάσεις να προβληθεί . Το μητρικό και το γυναικείο στοιχείο γενικότερα όταν η σελήνη φιλοξενείται από τον λέοντα φανερώνει την έντονη παρουσία στη ζωή του ατόμου.
Σελήνη στη παρθένο
Εδώ τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα αν το άτομο δεν αποφύγει τη τάση να εκλογικευτεί το συναίσθημα . Αντί λοιπόν το άτομο να αισθάνεται , εξηγεί και ερμηνεύει αυτό που νιώθει χωρίς τη βιωματική εμπειρία. Η σελήνη εδώ είναι εκλεκτική και ντροπαλή, κρατά τους τύπους και τη τάξη. Μπορεί και ταξινομεί στη σωστή θέση και διάσταση αυτό που συμβαίνει γύρω της . Η πρακτικότητα είναι το μεγάλο της προσόν και καταφέρνει να εμπνέει όχι τόσο πάθος όσο εμπιστοσύνη. Ασχολείται ίσως λίγο υπερβολικά με την καθαριότητα , είναι πολύ διακριτική και καθόλου δογματική. Αφοσιωμένη και πάντα έτοιμη να προσφέρει αυτή η θέση της σελήνης προικοδοτεί με έντονη την αίσθηση του καθήκοντος το άτομο. Ίσως λείπει η φιλοδοξία και η τόλμη μα υπάρχει προσήλωση σε αυτό που αναλαμβάνει. Η μητέρα μάλλον φαίνεται να συμπεριφέρεται με ένα τυπικό και επιφανειακό τρόπο χωρίς πολλές συναισθηματικές εκδηλώσεις προ το παιδί μα με διάθεση πάντα να το φροντίσει και να καλύψει τις όποιες ανάγκες του.
Η σελήνη στο ζυγό
Είναι μια πολύ συμπαθητική σελήνη που κύριο αίτημα της είναι η συντροφικότητα. Λειτουργεί καλλίτερα λοιπόν όταν αισθάνεται συμπληρωμένη. Ευχάριστη διάθεση , κοινωνικότητα ,λεπτεπίλεπτοι τρόποι μα με διάθεση συγκριτική. Η αγωνία της είναι να τηρεί το μέτρο και τις ισορροπίες . Γίνεται λίγο νωχελικό το άτομο με αυτή την επιρροή και καλό θα είναι να αναλάβει κάποιες δραστηριότητες . Υπάρχει ανεπτυγμένη η καλαισθησία και επίσης πολύ καλό ταλέντο στη διακόσμηση. Δεν μπορεί με τίποτα τη μοναξιά μα όχι χωρίς όρους ,θέλει άτομα που την εκτιμούν γύρω της . Το συναίσθημα εδώ είναι πιο διανοητικό και έτσι εκφράζεται , το άτομο εδώ δεν νιώθει με ενστικτώδη τρόπο μα με συγκεκριμένες νοητικές διεργασίες . Η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι στο οποίο δίνει μεγάλη σημασία . Η σελήνη στο ζυγό δίνει μεγάλη σημασία στην ισονομία μεταξύ των ανθρώπων, θεωρώντας όλα τα άτομα ίσης αξίας . Εκδηλώνει αγάπη και κυρίως τρυφερότητα στα άτομα του οικογενειακού της περίγυρου. Η αίσθηση του ωραίου εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους σε αυτή τη σελήνη και πολλές φορές οι επιλογές της καθημερινής ζωής του ατόμου ορίζονται από το κριτήριο της ομορφιάς και όχι της λειτουργικότητας .Η μητέρα στην προκειμένη περίπτωση αποπνέει έντονο ρομαντισμό .
Η σελήνη στο σκορπιό
Είναι μια πολύ δύσκολη σελήνη για το ίδιο το άτομο μα και τους γύρω της . Λειτουργεί με πολύ απόλυτο τρόπο αναζητώντας και παρέχοντας επιβεβαίωση . Το άτομο με τη σελήνη στο σκορπιό κάθετο στις αντιλήψεις του και ικανό τις υπερασπιστεί μέχρι θανάτου. Βιώνει πολύ έντονα και το πιο απλό συναίσθημα και πάντα ανακαλύπτει τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Πάντως δύσκολα η σελήνη εδώ αφήνει να εκφραστούν και να φανούν τα συναισθήματά της , είναι μια σελήνη που λειτουργεί με απωθημένα και πολλές φορές βάση ενστίκτου. Λειτουργεί πολύ καλά αυτή η σελήνη σε καταστάσεις πανικού ή μεγάλου κινδύνου . Μία τέτοια σελήνη δε φοβάται τη σκληρή δουλειά. Το άτομο εδώ λειτουργεί μέχρι πτώσης σε ότι αφορά η σελήνη, δε φοβάται ούτε νε ερωτευτεί , ούτε να αγαπήσει ούτε και να μισήσει. Είναι πολύ καλή αυτή η θέση για απόκρυφα και μυστικιστικά θέματα αφού δίνει πολύ καλές μεταφυσικές και μυστικιστικές εμπειρίες που μόνο το άτομο με αυτή τη σελήνη θα μπορούσε να αποκωδικοποιήσει. Η μητρική φιγούρα δίνει σημάδια κτητικότητας και έντονου επιρεασμού στο άτομο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του ατόμου.
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω