17.10.2021   22:51
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Η Αφροδίτη στους οίκους
Στον πρώτο οίκο
Ανάγκη για λεπτότητα, καλλιτεχνική διάθεση ,συμπαθητική φύση. Συχνά δίνει όμορφη εξωτερική εμφάνιση και φίνο γούστο. Διάθεση για καλοπέραση και διασκέδαση. Γλυκύτητα, θηλυκότητα, ευαισθησία, καλούς τρόπους και συμπεριφορά . Επιπολαιότητα , κοινοτυπία.
Στο δεύτερο οίκο
Μπερδεύονται τα οικονομικά με τα αισθηματικά, πολλές φορές λειτουργεί σπάταλα και απερίσκεπτα για την απόκτηση απλά καλαίσθητων αντικειμένων. Υπάρχει πιθανότητα υλικής επιτυχίας αν ασχοληθεί με εμπόριο κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης .
Στο τρίτο οίκο
Καλλιτεχνική χροιά σε καθημερινά θέματα. Καλοί συγγενικοί δεσμοί ιδιαίτερα με αδέλφια. Επιτυχημένες μετακινήσεις , καλές σχέσεις με τους γείτονες .Δίνει κάποια δυνατότητα για συγγραφή και είναι αρκετά καλή για διαφήμιση.
Στο τέταρτο οίκο
Μεγάλη προσπάθεια για την διακόσμηση της οικίας .Είναι απαραίτητο για αυτή την Αφροδίτη ένα όμορφο περιβάλλον. Αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον, βγάζει νοσταλγία για τη μητέρα ή τα παιδικά χρόνια και κάνει το άτομο πολύ καλό οικοδεσπότη.
Στο πέμπτο οίκο
Το άτομο θα αναζητά ικανοποίηση μέσω του φλερτ ή του θαυμασμού που ασκεί σε τρίτους . Δείχνει καλές σχέσεις και ενώσεις με το αντίθετο φύλο . Θέλει λίγο σωστή διαχείριση γιατί κάνει το άτομο μαλθακό και επιρρεπή σε υπερβολικές απολαύσεις . Δίνει ταλέντο στη ηθοποιία .
Στον έκτο οίκο
Καλή αναρρωτική δυνατότητα, προσβάλλει τα νεφρά και τα γεννητικά όργανα όπως αν προσβάλλεται μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον τοκετό. Δίνει μια ραθυμία στην καθημερινή ζωή και έληψη αυτοσυγκράτησης στις διατροφικές συνήθειες .
Στον έβδομο οίκο
Υπόσχεται καλές ενώσεις με συντρόφους εύκολους στους τρόπους και καλόβολους . Ίσως το άτομο βελτιώσει τη ζωή του μετά το γάμο και βιώσει μια γόνιμη ένωση. Δίνει καλλιτέχνες αυτή η οικοθεσία.
Στον όγδοο οίκο
Παραδοσιακά δίνει κληρονομιά που βελτιώνει την ποιότητα της ζωής. Είναι θέση που εμπνέει τη ζήλεια και το πάθος και πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει οικονομικές διαφορές σε ένα ζευγάρι. Προστατεύει από ατυχήματα στο τέλος της ζωής και δίνει μία ήρεμη και φυσική κατάληξη.
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω