17.10.2021   21:07
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια
Η Αφροδίτη στο κριό
Υπερβολή και βιασύνη χαρακτηρίζουν την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, στο τρόπο που αντιδρά σε σχέση με τα αγαπημένα πρόσωπα και τις συμπάθειές της . Αυτή η θέση έχει άμεση σχέση με αυτό που ονομάζουμε κοινώς κεραυνοβόλο έρωτα. Εδώ ο πλανήτης δεν λειτουργεί με τρόπο τέτοιο ώστε να προστατέψει το άτομο από δυνατές παρορμήσεις . Δίνει πολύ ενθουσιασμό στην έκφραση και στην εκδήλωση της αγάπης , όπως επίσης και γενναιοδωρία σε κάθε επίπεδο είτε υλικό ,είτε ψυχικό. Δεν βοηθά όμως στη διατήρηση των συναισθημάτων, δεν δίνει διάρκεια σε αυτά. Έχει την τάση να κάνει το άτομο να δημιουργεί βιαστικούς δεσμούς με ακατάλληλους συντρόφους . Η Αφροδίτη στο Κριό πολλές φορές ψάχνει τη μία και μοναδική αγάπη με ένα πολύ παιδικό τρόπο αλλάζοντας συχνά παρτενέρ . Πολλές φορές πάλι δεν λειτουργεί με επιφυλακτικό τρόπο όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα.
Η Αφροδίτη στο Ταύρο
Εδώ ο πλανήτης δίνει χαρίσματα όπως πίστη στις σχέσεις, σταθερούς δεσμούς ,ρομαντισμό και καλλιτεχνικά ταλέντα. Οι συμπάθειες ή αντιπάθειες είναι σταθερές . Ιδιαίτερη αδυναμία δίνει εδώ ο πλανήτης για τα όμορφα αντικείμενα και τα έργα τέχνης . Πολύ καλή αίσθηση για το τι είναι ωραίο και τι όχι. Συνήθως έχουμε μια πολύ γλυκιά εκδήλωση των χαρακτηριστικών του πλανήτη εδώ , μα μια τάση για τεμπελιά και έντονη τη διάθεση της προσωπικής καλοπέρασης. Σωστή διαχείριση στα οικονομικά και ικανότητα να γίνεται συμπαθητικό το άτομο στο κοινωνικό του περιβάλλον. Μπορεί να εκδηλώσει καλλιτεχνικές τάσεις που θα έχουν χρηστική μορφή, όπως να είναι πολύ ικανό το άτομο στη μαγειρική, στη ένδυση ή στα αξεσουάρ .
Η Αφροδίτη στους διδύμους
Φέρνει παραδοσιακά διπλές ερωτικές εμπειρίες , έρωτες μεταξύ ατόμων που βρίσκονται στο άμεσο κοινωνικό περιβάλλον ή γνωριμίες που γίνονται στο δρόμο. Έρωτα στο εξωτερικό ή με άτομο του εξωτερικού. Σχέσεις με διανοητικά άτομα και καλές σχέσεις με τα αδέλφια. Επίσης δίνει ικανότητα στο άτομο με αυτή την Αφροδίτη να διαχειριστεί με ιδιαίτερη ικανότητα κάθε μορφή λόγου. Μπορεί να φέρει μια περίοδο στη ζωή του ατόμου με ερωτική αλληλογραφία . Βοηθά σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με νοητική εργασία ή στον τομέα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης . Αυτή η Αφροδίτη αρέσκεται στις κοντινές μετακινήσεις και σε ταξίδια που γίνονται για διασκέδαση και με μικρή διάρκεια. Το άτομο με την Αφροδίτη στους διδύμους είναι παιχνιδιάρικο και πολλές φορές το διακρίνει μια επιπολαιότητα στις σχέσεις του , μερικές φορές δε μπορεί να συγκεντρωθεί στις ανάγκες της σχέση του και αρέσκεται σε νεαρότερους συντρόφους .
Η Αφροδίτη στο καρκίνο
Αυτή είναι μια πολύ συναισθηματική μα και ευμετάβλητη Αφροδίτη. Μια Αφροδίτη που αγαπά κυρίως όσους εμπεριέχονται σε ότι το άτομο θεωρεί οικογένεια. Το άτομο εδώ είναι πολύ διστακτικό στην έκφραση και στην εκδήλωση των ερωτικών διαθέσεων. Νοσταλγεί ,ονειρεύεται και φαντασιώνεται ερωτικές ιστορίες ενώ πρακτικά τα βιώματά του είναι μάλλον μετρημένα. Αυτή η ρομαντική διάθεση της Αφροδίτης μερικές φορές έρχεται σε αντιδιαστολή με τις ανασφάλειες που βιώνει ο καρκίνος με αποτέλεσμα η εκλεπτυσμένη μορφή του πλανήτη να γίνεται πολύ πρακτική όταν αφορά ή σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα. Η εσωτερική ανασφάλεια λοιπόν που προκαλεί το ζώδιο που υποδέχεται την Αφροδίτη την κάνει να εξετάζει πολύ σοβαρά την οικονομική κατάσταση του συντρόφου της . Έτσι εδώ ο πλανήτης πολλές φορές φέρνει κέρδη από τον γάμο, τη πατρική περιουσία ή τις αγοραπωλησίες γης .
Η Αφροδίτη στο λέοντα
Υπάρχουν οφέλη για το άτομο με την φιλοξενία της Αφροδίτης από το λέοντα σε ότι αφορά φίλους , έρωτες , διασκέδαση , δημιουργία και παιδιά. Είναι μια πολύ ζεστή και υπερήφανη Αφροδίτη που αναζητά το θαυμασμό και θέλει πολύ συχνά να ακούει πόσο όμορφή και υπέροχη είναι. Αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να την κρατάτε ικανοποιημένη. Δίνει πίστη και σταθερότητα συναισθημάτων αλλά της αρέσει το φλερτ. Καλλιτεχνικό ταλέντο σε ότι αφορά τις τέχνες και κυρίως την υποκριτική. Το άτομο με την Αφροδίτη του εδώ φροντίζει πολύ για την εξωτερική του εμφάνιση, είναι πολύ εκλεκτικό σε ότι αφορά το σύντροφο και αρέσκεται να έχει ισχυρούς φίλους . Μερικές φορές πάλι το άτομο λόγω ενθουσιασμού κυρίως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ότι έχει αναλάβει ή σε ότι του αναλογεί μέσα σε μία σχέση. Βγάζει υπερβολή στον τρόπο διασκέδασης και μερικές φορές υπερβολικό ως θεατρικό τρόπο εμφάνισης και ντυσίματος .
Η Αφροδίτη στη παρθένο
Είναι μια πολύ ορθολογιστική θέση για την Αφροδίτη με αποτέλεσμα να μην εκδηλώνεται πολύ καλά ένας τόσο συναισθηματικός πλανήτης . Υπάρχει τρυφερότητα και αφοσίωση όπως και πολύ φροντίδα για τα άτομα που βρίσκονται κοντά. Επίσης προδιαθέτει σε λιτότητα στη έκφραση και στη λειτουργία των συναισθημάτων του ατόμου. Ο πλανήτης τοποθετημένος εδώ δεν θα κάνει ποτέ πίσω στην διάθεση κριτικής που νιώθει ούτε και για τα πιο αγαπητά του πρόσωπα. Μερικές φορές φέρνει δυσπραγία και υπερβολική προφυλακτικότητα σε σχέση με ερωτικές επιλογές , άλλες πάλι φορές αν υπάρχουν σοβαρές προσβολές φέρνει διαστροφή. Ίσως αυτή η θέση για την Αφροδίτη να δείξει αγάπη και φροντίδα προς τα ζώα και να μεταφέρει το συναισθηματισμό του ατόμου σε αυτά .
Η Αφροδίτη στο ζυγό
Εδώ εκδηλώνονται οι πιο λεπτές επιρροές του πλανήτη. Οι ανώτερες τέχνες εδώ βρίσκουν τον καλλίτερο δυνατό τρόπο να εκδηλωθούν . Η μεγάλη αγάπη αυτής της Αφροδίτης είναι η αρμονία και η ηρεμία, αυτό άλλωστε αναζητά και μέσα στη σχέση της . Χαρίζει εδώ η Αφροδίτη ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο . Κάνει το άτομο πολύ ευγενικό και με πολύ λεπτούς τρόπους συμπεριφοράς . Ο τρόπος που αγαπά είναι πολύ πιο διανοητικός από άλλα ζώδια . Ευνοούνται πολύ οι συνεργασίες και τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Υπάρχει βέβαια μια ελαφρότητα και μια ανάγκη για επιβεβαίωση στο άτομο και πολλές φορές υπάρχει επίσης και μια δυσκολία να παραμείνει πιστό. Όσα ταλέντο και να υπάρχει εδώ μερικές φορές το άτομο κολλάει και δυσκολεύεται να το εκδηλώσει μιας και ο πλανήτης εδώ παρουσιάζει νωθρότητα και μια επιθυμία να βολευτεί. Η εξάρτηση εδώ από ένα άλλο άτομο είναι πολύ πιθανή. Ακόμα και όταν μια σχέση έχει τελειώσει μπορεί το άτομο να μένει σε αυτή για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει το πρακτικό μέρος της διάλυσής της .
Η Αφροδίτη στο σκορπιό
Άλλη μια άβολη θέση για τον πλανήτη. Έχει υπερβολικές απαιτήσεις και επιθυμίες ο πλανήτης εδώ. Αγάπη και μίσος είναι ένα για αυτή τη θέση μιας και εκφράζονται και τα δύο το ίδιο δυνατά .Φέρνει κέρδη από άλλους ανθρώπους και κυρίως από τη μεριά του συντρόφου. Το συναισθηματικό φορτίο είναι πολύ έντονο εδώ με αποτέλεσμα να μη γλιτώνει το άτομο από τοξικά συναισθήματα όπως ζήλεια και φθόνο .Έχει άλλωστε τέτοιο βάθος εδώ το συναίσθημα που βρίσκουν εφαρμογή εκφράσεις του στυλ σ’ αγαπώ μέχρι θανάτου. Η σεξουαλικότητα που αποπνέει το άτομο εδώ είναι έκδηλη. Χρειάζεται διάκριση για να μην πληγωθεί και να μην πληγώσει το άτομο τους γύρω του, κάτι που πολλές φορές λείπει. Αν χαθεί ο αυτοέλεγχος κινδυνεύει το άτομο από σκάνδαλα που αφορούν την αισθηματική και σεξουαλική του ζωή. Φέρνει απώλεια και κρίση στα εισοδήματα. Έχει όμως να επιδείξει πολύ μεγάλη αντοχή και προσφορά σε άτομα που θεωρεί αδύναμα ή αδικημένα το άτομο.
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω