17.10.2021   22:39
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Οι δώδεκα οίκοι
Ο αστρολογικός χάρτης του κάθε ατόμου είναι μια σαν μια συμπαντική φωτογραφία για την στιγμή της γέννησης του. Αυτή η φωτογραφία μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες για τις τάσεις και τις συμπεριφορές που θα λειτουργήσει το υποκείμενο στην υπόλοιπη ζωή του. Ένα πολύ σημαντικό βήμα είναι η διαίρεση του αστρολογικού χάρτη σε δώδεκα τομείς που ονομάζονται οίκοι και που βοηθούν στην ερμηνεία του, με ένα πιο λεπτομερή τρόπο. Τα χαρακτηριστικά των δώδεκα αυτών οίκων συμβαδίζουν με αυτά των δώδεκα ζωδίων και χρωματίζονται από αυτά. Έτσι αναλυτικότερα έχουμε:
1ος οίκος
Είναι ο ωροσκόπος , δηλαδή ποιο ζώδιο ανατέλλει την στιγμή της γέννησης. Αφορά τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν κυρίως την εξωτερική μας εμφάνιση, είναι η προσωπικότητα που θέλουμε οι άλλοι να δουν και να γνωρίσουν. Η πρωτοβουλία , το θάρρος που έχουμε μέσα μας, η ικανότητά μας για νέα ξεκινήματα , ποιο είναι το βασικό μας αίτημα στη ζωή , η πρώτη μας ανάσα. Η διάθεση που έχουμε να φανούμε ή να προβληθούμε , η εσωτερική ανάγκη να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας στους άλλους
2ος οίκος
ΟΙ ικανότητες που έχουμε για να γίνουμε αυτάρκεις και αυτοσυντήρητοι. Ο τρόπος που θα διαχειριστούμε αυτά που θα αποκτήσουμε με δικά μας μέσα. Δείχνει γενικότερα τις αξίες μας στη ζωή και πως τις πρεσβεύουμε . Τα συναισθήματά μας . Φανερώνει αν είμαστε γενναιόδωροι ή στερημένοι σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Σε πιο βαθύ επίπεδο δείχνει τη χρειάζεται το άτομο για νιώθει ασφάλεια.
3ος οίκος
Είναι επικοινωνιακός οίκος και φανερώνει τις διανοητικές μας ικανότητες . Τον τρόπο που χειριζόμαστε το λόγο (σε κάθε του μορφή, γραπτός ή προφορικός ). Προσδιορίζει τις σχέσεις που διατηρούμε με τον κοντινό μας περίγυρο. Τις μαθητικές μας εμπειρίες στη μέση εκπαίδευση ,την οδική μας συμπεριφορά και τα πιθανά ατυχήματα από μεταφορικά μέσα, τη γειτονιά . Φανερώνει τα χαρακτηριστικά των αδερφών, την αλληλογραφία μας ,τις σύντομες μετακινήσεις .
4ος οίκος
Είναι οι ρίζες μας , οι πρώτες μας εντυπώσεις σχετικά με την έννοια οικογένεια και πατρίδα. Είναι πολύ σημαντικός οίκος και ανήκει σε αυτούς τους οίκους που ονομάζουμε γωνιακούς (1ος -4ος -7ος -1ος ).Παραδοσιακά συνδέεται με τη μητέρα αφού δέχεται επιρροές από το ζώδιο του καρκίνου. Είναι η ικανότητα που έχουμε να διατηρούμε δεσμούς , η ανατροφή μας ,οι σχέσεις με τους γονείς μας και την πατρίδα μας . Το τέλος όλων των πραγμάτων όντας ένας από τους πιο μεταφυσικούς οίκους . Η ακίνητη περιουσία μας .
5ος οίκος
Είναι το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις μας . Ο τρόπος που διασκεδάζουμε και τι θεωρούμε διασκέδαση. Ο τρόπος που φλερτάρουμε και ερωτευόμαστε. Ο τρόπος που δημιουργούμε και τα δημιουργήματά μας . Τα παιδιά μας και πώς θα τα διαχειριστούμε. Οι καλλιτεχνικές μας τάσεις , οι ικανότητες που έχουμε να εκφραστούμε μέσα από μία τέχνη. Η σχέση μας με το τζόγο και πόσο ρισκάρουμε. Οι επιχειρήσεις μας και το δημιουργικό μέρος της δουλειάς μας . Οι αθλητικές μας ικανότητες .
6ος οίκος
Είναι ο δείκτης της υγείας , της εργασίας και του καθημερινού μας μόχθου. Κατά πόσο είμαστε ικανοί για εργασία και οι προδιαθέσεις σε θέματα ασθενειών που μπορεί να μας προσβάλουν. Πως αντιλαμβανόμαστε την καθημερινή μας ζωή. Οι θείοι μας και τα μικρά ζώα που μπορεί να έχουμε στη ζωή μας , όπως και γενικότερα τα συναισθήματά μας για αυτά.
7ος οίκος
Ο σύντροφος που θα επιλέξουμε , οι σχέσεις που ορίζονται από την κοινωνία. Οι στενοί συνεργάτες και συνέταιροί μας . Το είδος του γάμου μας , πώς θα λειτουργήσουν οι συντροφικές μας σχέσεις , το δεύτερο παιδί μας . Από αυτόν τον οίκο θα δούμε αν πρέπει να βιώσουμε την εμπειρία του διαζυγίου. Οι φανεροί μας αντίπαλοι. Πως εμείς συμπεριφερόμαστε μέσα στις σχέσεις μας .
 
ΚΛΕΙΔΕΣ Τα Δώρα του Δία Παγκόσμιες Κοσμικές Επιδράσεις Ωριαία αστρολογία Οι δώδεκα οίκοι Η Αφροδίτη στα δώδεκα ζώδια Η Αφροδίτη στους οίκους Η Σελήνη στα δώδεκα ζώδια Η Σελήνη στους δώδεκα οίκους Ο Άρης στα δώδεκα ζώδια Ο Δίας στους δώδεκα οίκους Ο Ερμής στους δώδεκα οίκους Ο Ήλιος στους δώδεκα οίκους Ο Κρόνος στη συναστρία Ο Κρόνος στους δώδεκα οίκους Ο Ουρανός στους δώδεκα οίκους Ο Πλούτωνας στους δώδεκα οίκους Ο Ποσειδώνας στους δώδεκα οίκους
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω