17.10.2021   23:09
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΖΥΓΟΣ - LIBRA
Ο Ζυγός είναι το έβδομο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και το πρώτου του Φθινοπώρου. Δείχνει το έβδομο στάδιο ανάπτυξης, που αφορά την διαδικασία αλληλεπίδρασης, εξισορρόπησης και εναρμόνισης. Ο χρόνος που διέρχεται ο ήλιος από το ζώδιο αυτό ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου. Είναι η αρχή της εποχής που οι μέρες μικραίνουν και οι νύχτες μεγαλώνουν. Το γένος του είναι αρσενικό, η ποιότητα του παρορμητική και το στοιχείο του είναι ο αέρας.
 
Εδώ βρίσκεται η διαφάνεια της δικαιοσύνης, η πολυστροφία του πνεύματος, η ανάγκη επαφής και η ποικιλία ενδιαφερόντων που είναι το χαρακτηριστικό όλων των αέρινων ζωδίων. Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, ο Κρόνος βρίσκεται σε έξαρση, ο Άρης σε αδυναμία και ο ήλιος σε πτώση. Μέσα από την επίδραση της Αφροδίτης έχει την ικανότητα να αναπτύσσει εσωτερικά την αρμονία και την ισορροπία σε σχέση με τους άλλους.
Κύρια χαρακτηριστικά του ζωδίου είναι η ανάγκη για συνύπαρξη, συνεργασία, συντροφικότητα. Αποστρέφεται τους καυγάδες και τις διαμάχες. έχει υψηλή αντίληψη και μαθαίνει γρήγορα, έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της κάθε υπόθεσης. Επιθυμεί να τον αγαπούν και να τον θαυμάζουν με τάση να γίνεται εγωιστής και εγωπαθής.
Έχει ωραίο παράστημα, με στρογγυλό πρόσωπο, με ελληνική μύτη, και ευχάριστα χαρακτηριστικά. Πολλές φορές έχει λακκάκια στα μαγούλα όταν Γέλα. Με καθαρή επιδερμίδα και περπάτημα γεμάτο χάρη, μαλλιά σκούρα καστανά, όμορφο πρόσωπο, πάντα περιποιημένος και καλοντυμένος. έχει καλλιτεχνικές ευαισθησίες, του αρέσουν τα όμορφα πράγματα και ξέρει να τα εκτιμάει ανάλογα.
Στις σχέσεις του είναι φιλικός, καλοπροαίρετος, με πολλούς φίλους και γνωστούς. Όμως είναι ψυχολογικά ασταθής και πολλές φορές πράγμα που κουράζει τον ίδιο και τους γύρω του. Αποζητά την αναγνώριση και την αποδοχή από τους άλλους, πράγμα που τον κάνει να δίνεται υπερβολικά.
Τα επαγγέλματα με τα οποία ασχολείται έχουν να κάνουν με την καλλιτεχνία, αλλά και με την δικαιοσύνη, δηλ. νομικός, δικαστής κ. α. Από απόψεως υγείας ο Ζυγός εξουσιάζει τα νεφρά, την οσφυϊκή περιοχή της σπονδυλικής στήλης, το δέρμα, τους ουρητήρες, την ουροδόχο κύστη και το αγγειοκινητικό σύστημα.
Λέξεις που χαρακτηρίζουν τους ζυγούς είναι αρμονία, αναποφασιστικότητα, γάμος, διαζύγιο, δικαστικές διαμάχες, επιπολαιότητα, κομψότητα, μελαγχολία, ομορφιά, συνύπαρξη, συντροφικότητα, συμβόλαια, τέχνη, καλοί τρόποι, συνεργάτες, διπλωμάτης κ. α.
Η ιδιοσυγκρασία του είναι αιματώδης, και η ποιότητα είναι ζεστό-υγρό. Εξουσιαστής του πρώτου δεκανου είναι η Αφροδίτη, του δεύτερου ο Κρόνος και του τρίτου Ερμής.
Ως προς τα φυτά ο αστερισμός αυτός κυβερνά τα λευκά λουλούδια, γαρδένια, γιασεμί, τριαντάφυλλα, το βάλσαμο, τη φράουλα, το θυμάρι, κ. α. Από πλευράς λίθων το λευκό μάρμαρο και κάθε λευκό χαλαζία. Χρώμα του είναι το ροζ και μέταλλο του ο χαλκός.
Είναι ένας μικρός αστερισμός, βρίσκεται στον ίδιο μεσημβρινό με τον Ωριωνα και μεσουρανεί τον χειμώνα μαζί του. Ο αστερισμός έχει ένα όμορφο σφαιρικό σμήνος και μερικούς αμυδρούς γαλαξίες.
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω