17.10.2021   21:20
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΛΕΩΝ - LEO
Ο Λέοντας είναι το πέμπτο από τα ζώδια του ζωδιακού. Σημειοδοτει το πέμπτο στάδιο ανάπτυξης, που αφορά τη δύναμη, την αυτοεκφραση και την συνειδητοποίηση του <<θέλω>>. Ο ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα περίπου στις 23 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Το γένος του είναι αρσενικό, η ποιότητα του σταθερή και το στοιχείο του η φωτιά. Κυβερνάται από τον ήλιο, ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε έξαρση, ο Ουρανός και ο Κρόνος σε αδυναμία και ο Ερμής σε πτώση.
 
Είναι το δεύτερο από τα πύρινα ζώδια και συμβολίζει το θάρρος, τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την χαρά της ζωής. μέσα από την επίδραση του ηλίου εμφανίζεται η δημιουργικότητα, η τόλμη, η δύναμη η ακτινοβολία, η ηγεσία, η αξιοπρέπεια, η γενναιοδωρία, αλλά και ο εγωισμός, το πείσμα τα υπερβολικά σχέδια, η επιπολαιότητα, στην υπερβολή γίνεται υπερφίαλος. Συνήθως οι λέοντες αποκτούν οικονομική δύναμη και περιουσία, έχει πολλούς φίλους με σταθερή σχέση. Λατρεύει τα παιδιά, η απόκτηση των οποίων γίνεται συχνά αιτία για γάμο.
Το παρουσιαστικό του είναι επιβλητικό, το σώμα του έχει φαρδιά κόκαλα, οι ωμοί είναι μυώδεις, το κεφάλι έχει πλούσια τριχοφυΐα με τάση για τριχωτό σβέρκο και παράλληλα μια τάση για φαλάκρα. Τα γόνατα προεξέχουν ελαφρά.
Ανήκει στα θετικά ζώδια και έχει υψηλά επίπεδα ζωτικότητας, ως εκ τούτου δεν έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η μεγάλη αδυναμία του λέοντα είναι η καρδιά, η σπονδυλική στήλη και ο νωτιαίος μυελός.
Ο πρώτος δεκανος κυβερνάται από τον ήλιο, ο δεύτερος από τον Δια και ο τρίτος από τον Άρη. Λέξεις που χαρακτηρίζουν τους λέοντες είναι ανωτερότητα, γενναιοδωρία, έπαρση, διασκέδαση, κοσμήματα, τυχερά παιχνίδια, χλιδή, ανδροπρέπεια, θέατρο, υπεροψία, χρυσός κ. α. Η ιδιοσυγκρασία του είναι χολερική και η ποιότητα του ζεστή-ξηρή. Είναι ζώδιο άγονο. Το χρώμα που το χαρακτηρίζει είναι κίτρινο-χρυσιζον.
Ως αναφορά τα φυτά κυβερνά τον γλυκάνισο, το χαμομήλι, το ηλιοτρόπιο, την πασχαλιά, το μάραθο τον κατιφέ κ. α. Από πλευράς λίθων κυβερνά το κεχριμπάρι, τον χρυσόλιθο και κάθε μαλακό ορυκτό κίτρινο σαν την ώχρα.
Ο ζωδιακός αστερισμός του λέοντα για τους αρχαίους Αιγυπτίους ήταν ιερός, γιατί οι πλημμύρες του Νείλου άρχιζαν με την είσοδο του ηλίου στον αστερισμό αυτό. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην εκλειπτική και είναι γνωστός για τους διπλούς η πολλαπλούς αστέρες του. Το λαμπρότερο άστρο του είναι το α του λέοντα, η καρδιά του λέοντα, βασιλίσκος, ρεγκουλους.
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω