17.10.2021   22:49
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER
Ο καρκίνος είναι το τέταρτο από τα ζώδια του ζωδιακού και το πρώτο από τα ζώδια του καλοκαιριού. Δείχνει το τέταρτο στάδιο ανάπτυξης, αντιπροσωπεύει την καρποφόρο και συντηρητική ουσία των δυνάμεων της φύσεως, που αφορά την προσπάθεια που γίνεται μετά τις επαφές ώστε να καλυφθούν οι συναισθηματικές ανάγκες που υπάρχουν. Καλύπτει το διάστημα από τις 22 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη, το γένος είναι θηλυκό, η ποιότητα του είναι παρορμητική και στοιχείο του είναι το νερό. Το καθαρό νερό το οποίο είναι ζωογόνο και συμβολικά συνδέεται με το μανιακό υγρό. Στο ζώδιο αυτό ο Δίας είναι σε έξαρση, ο Κρόνος σε αδυναμία και ο Άρης σε πτώση.
 
Μέσα από την επίδραση της σελήνης εμφανίζεται μια ανάπτυξη των συναισθημάτων και ικανότητα στο άτομο να φροντίζει και να προστατεύει συναισθηματικά τον εαυτό του. Τα κίνητρα και η δραστηριοποίηση σε ατομική βάση.
Η εμφάνιση του Καρκίνου είναι αξιαγάπητη, το πρόσωπο του στρογγυλό, τα φρύδια υψωμένα και ημικυκλικά, μύτη μικρή, τα μάτια μεγάλα και φωτεινά το δέρμα χλωμό. Συνήθως είναι μέτριου αναστήματος. φωνή λεπτή και χαμηλή.
Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ανθρωπιά, η ευαισθησία, η τρυφερότητα, οι συχνές συναισθηματικές μεταβολές και ανακατατάξεις, η διαίσθηση, η ανασφάλεια και η δυσπιστία. Η λέξη που τον χαρακτηρίζει είναι αισθάνομαι.
Ο καρκίνος ανήκει στα αρνητικά ζώδια γι αυτό και έχει χαμηλά επίπεδα ζωτικότητας, έχει ανάγκη να τον φροντίζουν οι γύρω του. Οι ασθένειες του είναι συνήθως ψυχοσωματικές καθώς σημαντικό ρόλο παίζει η συναισθηματική του κατάσταση. Οι φόβοι, το άγχος και οι ανασφάλειες είναι από κάθε άποψη βλαβερά για αυτόν και την ευαίσθητη ψυχή του.
Παρουσιάζουν συνήθως προβλήματα στο στομάχι, το διάφραγμα, στο άνω μέρος του ήπατος, το πάγκρεας, και οι γυναίκες στους μαστούς και τους γαλακτοφόρους αδένες.
Λέξεις που χαρακτηρίζουν τους καρκίνους είναι ευαισθησία, γονιμότητα, διαίσθηση, θηλυκότητα, παλιά αντικείμενα, αντίκες, κύηση, οικογένεια, πατρίδα, πηγή, σπίτι, στήθος στοργή κ. α.
Η ιδιοσυγκρασία του είναι λυμφατική και η ποιότητα του κρύα-υγρή και γένους θηλυκού. Εξουσιαστής του πρώτου δεκανου είναι η Σελήνη, του δεύτερου ο Άρης, του τρίτου ο Δίας (Ποσειδώνας).
Ως προς τα φυτά ο αστερισμός αυτός κυβερνά τα πεπόνια, τα κολοκύθια, τα βούρλα, τα νούφαρα και όλα τα υδρόφιλα φυτά. Από πλευράς λίθων δεσπόζει επί της κιμωλίας, του σεληνιτη, όλων των λευκών πετρωμάτων και του καρνεολίου.
Ο ήλιος στον καρκίνο καταλαμβάνει την υψηλότερη θέση στην εκλειπτική, δηλ την μεγαλύτερη βόρεια απόκλιση του. Είναι η μέρα της θερινής τροπής του, η θερινή ισημερία Μεσουρανεί τον Μάρτη και είναι ορατός νοτιοανατολικά των Δίδυμων σε ανοιχτό σμήνος αστέρων ονομαστό ως φάτνη. Όταν η φάτνη δεν φαινόταν στον ορίζοντα οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι έρχεται κακοκαιρία και τρικυμία. Στους αστρονομικούς πίνακες σήμερα αναφέρεται ως praesepe.
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω