17.10.2021   21:57
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI
Είναι το τρίτο του ζωδιακού και καλύπτει το τρίτο στάδιο ανάπτυξης, αφορά την νόηση σαν αντίληψη σε σχέση με το περιβάλλον σε συντονισμό ανάπτυξης όλων των ειδών δραστηριότητας. Ξεκινά την 21 ην Μάιου έως την 20 η Ιουνίου και κλείνει την εποχή της ανοίξεως. Συμβολίζει το ελαφρύ αεράκι της άνοιξης, το δροσερό αεράκι της θάλασσας. Το γένος είναι αρσενικό, η ποιότητα του είναι μεταβλητή, και το στοιχείο του είναι ο αέρας. Κυβερνήτης των διδύμων είναι ο Ερμής.
 
Στους δίδυμους ο Βόρειος δεσμός βρίσκεται σε έξαρση, ο Δίας σε αδυναμία και ο νότιος δεσμός σε πτώση. Eίναι ο πρώτος αστερισμός της αέρινης τριάδας.
Μέσα από την επίδραση του Ερμή, το άτομο έχει υψηλό, ευθυτενές σώμα, αιματώδες πρόσωπο, σκουρόχρωμα μαλλιά, καστανά ή γκρίζα μάτια, διεισδυτικό βλέμμα και γρήγορο ενεργητικό βήμα. Στην ομιλία συνήθως χρησιμοποιούν με εκφραστικό τρόπο τα χέρια.
Έχουν χαρακτήρα ευμετάβλητο και πολύπλευρο, τους αρέσει η γνώση, μελετούν, αλλά όχι για πολύ, θεωρητικοί με μεγάλη φαντασία. Εκφράζουν την συνενώσει της λογικής με φαντασία. Οι γνώσεις είναι επιφανειακές, διότι δεν μπορούν να συγκεντρωθούν για πολύ σε ένα θέμα. Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία, τα ταξίδια, είναι πολυμήχανοι. Και προσαρμοστικοί. Η οικονομική τους κατάσταση είναι ασταθής.
Εξουσιαστές κατά δεκανο είναι στον πρώτο δεκανο ο Ερμής, στον δεύτερο η Αφροδίτη και στον τρίτο δεκανο είναι ο Ουρανός (και ο Κρόνος). Πολικότητα έχει στον Τοξότη, η ποιότητα του είναι ζεστό-υγρό, άγονο.
Ασθένειες από τις οποίες συνήθως υποφέρουν είναι οι πνεύμονες, τα χέρια και οι παλάμες. αλλά κυρίως από νευρολογικές διαταραχές, νευραλγίες, τραυματισμούς των ακρών. Παθήσεις του θώρακα, πλευρίτιδες, καθώς και Ασθένειες στις ωμοπλάτες.
Λέξεις που χαρακτηρίζουν τους δίδυμους είναι επικοινωνία, επιπολαιότητα, ευστροφία, λογοπαίγνια, μετακινήσεις, μεταφορές, βιβλιοπωλεία, δημοσιογραφία, δικηγορική, εφηβεία, πολυλογία, περιέργεια, ταχυδρομεία, τύπος, φάρσες, ξαδέλφια κ. α. Το ζώδιο αυτό κυβερνά τα λιγουστρα, το γρασίδι, το αγιόκλημα κ. α. Πολύτιμος λίθος είναι ο αχάτης.
Αστρονομικά είναι αστερισμός του βόρειου ημισφαιρίου όπου υπάρχουν πολλά δίπλα αστέρια. Ο γνωστότερος όλων είναι ο λευκός αστήρ Κάστωρ, και ο πορτοκαλής Πολυδεύκης. Μεσουρανούν τον Φεβρουάριο και σχηματίζουν ένα δίδυμο, γνωστό από όλους τους λαούς του κόσμου.
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω