17.10.2021   21:15
 
Αρχική σελίδα Εκτύπωση Προσθήκη στα αγαπημένα Προωθήστε την σελίδα σε ένα φίλο e-mail
  ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συζητήσεις ΥΔΡΟΧΟΟΣ - AQUARIUS ΙΧΘΥEΣ - PISCES ΚΡΙΟΣ -  ARIES ΤΑΥΡΟΣ - TAURUS ΔΙΔΥΜΟΙ - GEMINI ΚΑΡΚΙΝΟΣ - CANCER ΛΕΩΝ - LEO ΠΑΡΘΕΝΟΣ - VIRGO ΖΥΓΟΣ - LIBRA ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO ΤΟΞΟΤΗΣ - SAGITARIUS ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - CAPRICORN  
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 210 9848826
  01.Αστρολογικός Χάρτης Ελλάδος
  02.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ
  03.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  04. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  05. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  06.Συνεντεύξεις - Πρόσωπα
  07. ΒΙΒΛΙΑ
  08. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  09.ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  010. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  011.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  012. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  013. ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
  014. ΑΡΘΡΑ
  015. ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
  016. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  017. E-SHOP
  018. VIDEO
Καλάθι αγορών
 Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Αγγελική Σερέτη (δείτε στα Άρθρα)
Αρχικά αυτό που θα πρέπει να προσδιοριστεί μέσα στο ριζικό ωροσκόπιο είναι η αντίληψη που έχει το άτομο, ο τρόπος συμπεριφοράς του και τι το ελκύει σχετικά με το θέμα σύντροφος. Γιατί κυρίως οι συμπεριφορές καθώς και οι επιλογές μας είναι αυτές που ορίζουν τις μετέπειτα εξελίξεις στη προσωπική μας ζωή. Έτσι αυτό που πρωταρχικά θα ερευνήσουμε είναι ο άξονας του 1ου και του 7ου οίκου , τους εξουσιαστές τους , τα φώτα και τις όψεις που σχηματίζουν όπως και την Αφροδίτη και τον Άρη που αποτελούν τους φυσικούς σημειοδότες του 1ου και 7ου οίκου.Είναι πολλές φορές δύσκολο εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε τη δυσκολία στο να σχηματίσουμε υγιείς και διαρκείς σχέσεις γιατί πολύ απλά αρνούμαστε να δούμε π...
+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ - SCORPIO
Ο Σκορπιός είναι το όγδοο από τα ζώδια του ζωδιακού και το δεύτερο του Φθινοπώρου. Καλύπτει το όγδοο στάδιο ανάπτυξης του ατόμου, που αφορά την αναγέννηση και την πηγή της ανεξάντλητης ενέργειας. Αντιπροσωπεύει την αναγέννηση μετά το θάνατο. Εδώ η δημιουργική ενέργεια απελευθερώνεται μέσα από την ένωση των αντίθετων. Από την ένωση αυτή γίνεται ένα είδος μεταμόρφωσης. Το ζώδιο αυτό περιέχει μια υπόσχεση ζωής μετά τον θάνατο. Ο ήλιος μπαίνει στο σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου. Το γένος είναι θηλυκό, η ποιότητα σταθερή και το στοιχείο του είναι το νερό.
 
Το νερό είναι εδώ στάσιμο, έλος, βαλτός, πράγμα που καθρεφτίζει τη συναισθηματική κατάσταση του Σκορπιού. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης και ο Πλούτωνας. Σε έξαρση ο Ουρανός σε αδυναμία η Αφροδίτη και η Σελήνη σε πτώση. Έχει την ικανότητα να συγχωνεύει τον εαυτό του, και τις δυνατότητες του, με αλληλεξάρτηση και μοίρασμα. ένωση σε βαθύ προσωπικό επίπεδο.
Η εμφάνιση του Σκορπιού είναι μέτρια, με βαριά σωματική διάπλαση. Τα μαλλιά είναι κατσαρά, πυκνά, σκούρα, πολλές φορές και κόκκινα. Χαρακτηριστικό του Σκορπιού είναι το βλέμμα του, βαθύ, σταθερό και διαπεραστικό.
Έχει ισχυρή θέληση, επιμονή, αγάπη για εξουσία μέσω της απόκτησης χρήματος, έχει μυαλό γρήγορο και οξύ, επίμονη, διάθεση για φιλονικίες, εγωισμό, μυστικοπάθεια,. Χαρακτηρίζεται από μεγάλα πάθη, ζηλοτυπία και εμμονή. Έντονη διαίσθηση, ισχυρή θέληση, διάθεση να ερευνήσει και ανακρίνει. Έχει έντονη σεξουαλικότητα, αλλά παραμένει συνήθως πιστός στο γάμο, του είναι αρκετά δύσκολο να χωρίσει.
Το ένστικτο του είναι αυτό που τον οδηγεί στο μονοπάτι της δημιουργικότητας η της αυτοκαταστροφής. Αντιπροσωπεύει όλες τις μυστικές και κρυφές δυνάμεις του σύμπαντος. Σαν αντίπαλος είναι επικίνδυνος, καταφεύγει σε υποχθόνια σχέδια για να καταστρέψει όσους του φράζουν το δρόμο. Εκδίκηση είναι η σωστή λέξη για τον σκορπιό. Οι φόβοι των σκορπιών αφορούν τον θάνατο των δικών τους και των αγαπημένων τους.
Ο σκορπιός κυβερνά τα γεννητικά όργανα, την κύστη, την μήτρα, το παχύ έντερο, τον προστάτη, από εκεί προέρχονται και κίνδυνοι για την υγεία του.
Λέξεις που χαρακτηρίζουν τους Σκορπιούς είναι θάνατος, αναγέννηση δολοπλοκία, ερωτισμός, επίμονη, κληρονομιά, πάθος, μυστικότητα, σεξ, σκληρότητα, φιλοδοξία, διαίσθηση, διαθήκη, μυστήριο, επένδυση κ. α. Η ιδιοσυγκρασία του είναι λυμφατική και η ποιότητα του κρύα-υγρή. Εξουσιαστής του πρώτου δεκανου είναι ο Άρης, του δεύτερου ο Δίας-Ποσειδώνας και του τρίτου η Σελήνη.
Ως προς τα φυτά κυβερνά το ρείκι, τον βατό, τα βούρλα τον αψίνθιο κ. α. Από πλευράς λίθων δεσπόζει επί του αιματίτη, του μαγνητου και του μαλαχίτη.
Ο αστερισμός αυτός είναι ορατός από τους κάτοικους του νότιου ημισφαιρίου, γιατί βρίσκεται κάτω από τον Ισημερινό. Η καρδιά του Σκορπιού είναι ένας κόκκινος λαμπερός, αστήρ-γίγας ο γνωστός μας Αντάρτης. Μοιάζει με τον πλανήτη Άρη στο χρώμα και στη λάμψη, έτσι βγαίνει το όνομα του (αντί του Άρη).
 
 
Powered by INFOEXPERT © 2009 astrocosmos.gr
Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία astrocosmos.gr και η αναδημοσίευση τους χωρίς την άδεια astrocosmos.gr δεν επιτρέπεται.
πίσω πάνω